Freedom Rahoitus

Freedom Rahoituksen kautta haet edullista lainaa 500 – 30 000 euron verran. Palvelu etsii juuri sinun tarpeisiisi sopivan pikalainan useiden lainaa tarjoavien yritysten joukosta. Saat aina parhaan ja edullisimman mahdollisen lainatarjouksen sopimaan käyttötarkoitukseesi.

Freedom Rahoitus on riippumaton lainanvälittäjä ja samassa palvelussa on kerättynä useita lainaa tarjoavia luotonmyöntäjiä. Kun tarvitset lainaa, löytyy palvelun valtavan lainavalikoiman avulla varmasti sopiva ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Olipa lainan tarve pieni tai suuri, Freedomilta löytyy tarvittava ratkaisu.

Lainaa haetaan palvelun verkkosivuilta. Lainahakemukseen täytetään tarvittavat tiedot kuten henkilötiedot, lainamäärä ja takaisinmaksuaikataulu. Palvelu etsii kriteereihin sopivan lainan valikoimastaan ja toimittaa tarjouksen lainasta mikäli lainaa hakeva henkilö täyttää palvelun ehdot.

Lainatarjouksen saadakseen asiakkaan luottotiedot tarkistetaan Dun & Bradstreet Oy:n ja/tai Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekistereistä. Lisäksi hakemuksen lähettäessään hakija hyväksyy automaattisesti sen, että lainaa myöntävä taho voi tarkistaa esimerkiksi hakemuksessa annetut työnantajatiedot oikeaksi. Lainaa hakevalla henkilöllä on oltava ikää vähintään 20 vuotta, säännölliset palkka- tai eläketulot sekä pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Lainantarve on jokaisella hakijalla erilainen. Rahaa voidaan tarvita esimerkiksi auton hankintaan, remonttiin, matkaan, vuokraan tai vaikkapa rikkinäisiin kodonkoneisiin. Kaikki tämä onnistuu Freedom Rahoituksen kautta nopeasti. Rahat ovat nopeasti käytettävissä ja takaisin lainasumma maksetaan pienissä kuukausittain maksettavin erin.

Freedom Rahoituksen lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa, jolloin lainan saaminen helpottuu huomattavasti varsinkin suurempien lainojen osalta. Yhteishakijan kanssa tehty lainahakemus voi myös mahdollistaa lainan saamisen edullisemmalla korolla kuin yksin tehty hakemus. Useimmiten yhteishakija on oma avo- tai aviopuoliso, mutta yhteishakijana voi myös olla täysin perheen ulkopuolinen henkilö.

Yhteishakijan liittäminen lainahakemukseen on helppoa ja vaivatonta. Lainahakemuksessa on valmiina kohdat johon yhteishakijan tiedot voidaan antaa. Lainaa hakiessa kannattaa kuitenkin muistaa, että yhteishakijaa koskee täysin samat lainaehdot kuin lainan päähakijaa.

Freedom Rahoituksen lainahakemus on täysin maksuton. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido hakijaa vielä mihinkään, vaan vasta lainatarjouksen hyväksyminen synnyttää luottosopimuksen lainaajan ja luotonantajan välille.

Kulut muodostuvat haetusta lainasummasta, valitusta takaisinmaksuajasta, luotonmyöntäjästä ja korkokuluista riippuen. Lopullinen korko ilmoitetaan lainatarjouksen yhteydessä. Suuntaa antavan kuukausierän suuruuden näet Freedomin kotisivuilta löytyvästä lainalaskurista.

Freedom Rahoitukselta saat edullista lainaa nopeasti käyttöösi. Maksuaikaa lainoille on mahdollista saada 1-12 vuotta oman tilanteen ja maksukyvyn mukaan. Lainan voi myös koska tahansa maksaa ennen valittua maksusuunnitelmaa takaisin ilman lisäkuluja. Tutustu Freedomin kattaviin lainatuotteisiin ja tee hakemus jo tänään.

>>>Tutustu Freedom Rahoitukseen!<<<